Stimați colegi, doamnelor și domnilor profesori, onorată comunitate ICAR, bună ziua!
Sâmbătă, 13 ianuarie 2018, avem o zi defel ușoară în agendă, este zi de început pentru sesiunea ianuarie – mai 2018 a proiectului educațional ,,Invitație la EDUcație”, ediția a XXV-a. Vreau să punctăm detaliile, să nu ne scape cumva, ceva – uneori și detaliile sunt la fel de importante ca și principalul.
1.Părinții elevilor care au avut abonamente semestriale în sesiunea septembrie – decembrie 2017 pot să ridice rezultatele evaluării formative (cei care încă nu au reușit să o facă!). Baza de date este sistematizată și se păstrează la oficiu, strada Pușkin 47/1. 

2. Vă rog în prima zi de program să acceptăm toți elevii care vor veni, salutăm public intenția și deschiderea, analizăm în particular situația de problemă, dificultățile.
3. Stimați colegi, vă rog corectitudine maximă în condițiile când avem de discutat un subiect delicat. Programul este lege ca și calitatea acestuia, individualizarea acestuia se decide împreună cu colegii, cu psihologul nu în detrimentul grupului.
4. Reiterez pentru părinți: alegerea este a Dvs, noi optăm pentru excelență, învățăm discipolii noștri a fi competitivi, nu în detrimentul colaborării, a colabora fără a pierde din dorința de a fi competitiv, a concura fără a face din cel cu care concurezi adversar. Vă rog mult, fiți alături de noi atunci când învățăm copiii noștri să ÎNVEȚE DIN EȘEC ȘI DIN CÂȘTIG, SĂ ACCEPTE STRATEGIA CÂȘTIG-CÂȘTIG, doar așa!
5. În situația când aveți o problemă sesizați-o, veniți să discutăm, ușile noastre sunt deschise. Suntem o echipă care am trecut această școală ca elevi, încercăm să oferim ce avem mai bun. Noi nu vă rezolvăm problemele, noi Vă ajutăm să le identificați, să găsiți multe alternative și s-o determinați pe cea optimală pentru copilul Dvs, copilul nostru!
Pentru că ne pasă!
Succese elevilor, curaj și certitudine: suntem mai buni decât credem, astăzi mai buni decât am fost ieri… Și mai puțin buni decât vom fi mâine…
Dacă aveți întrebări nu tăgăduiți să ne contactați: 022999527, 079721758…

Categories: NOUTĂŢI