Careul de inaugurare a concursului începe la ora 9.00 în curtea/pe holul Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul”. La careu vou participa elevii, profesorii, părinţii.
După careu părinţii sunt rugaţi să părăsească instituţia. Copii vor fi liberi la ora 12.00. Îi puteţi întîlni pe treptele Liceului ,,Mihai Viteazul”.
Timpul efectiv de lucru este 2 ore din momentul cînd elevii au primit subiectele şi explicaţiile de rigoare. Timpul eventual rămas pînă la ora 12.00 va fi dedicat analizei subiectelor.
Succese la ediția a II-a a Concursului de matematică ,,Foaie matematică. În memoria lui Vasile Suceveanu”

Bună dimineata, lume… Împătimită de frumos, de probleme, de matematică…

Pînă la Concursul de matematică ,,Foaie matematică. În memoria lui Vasile Suceveanu” au rămas zile numărate…

Precizez următoarele:

1. Concursul este adresat elevilor din clasele a II-a – a IX-a.

2. Este o inițiativă a grupului de profesori și învățători de la Centrul municipal de excelență. Președinte onorific al concursului este desemnat dl Victor Raischi. Fondul de premii, problemiștii și corectorii sunt desemnați de CME.

3. Activitatea va avea loc sîmbătă, 19 martie 2016, începutul la ora 9.00 în incinta Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul”, strada Gurie Grosu nr. 4. Inscrierea e online la adresa: cmexcelenta@gmail.com.

4. Nu este obligatorie prezenta elevilor exclusiv de la Centru, or e a doua editie, riscurile ca si fondul de premii ni le asumăm noi, cei de la CME… Daca aveti copii buni, doritori de a participa – faceti inscierea pînă joi, 17.03.2016, ora 17.00.

5. Înscrierea pentru a fi problemist pentru concurs a fost liberă, informația fiind popularizată prin intermediul mediului virtual. Subiectele sunt elaborate nu doar de problemiștii de la CME, la clasa vor fi multiplicate centralizat și le va repartiza in dimineata respectiva fiecare profesor la clasa. Elevii vor fi asezați cite 2 in banca, clasa III-a cu a II-a, a V-a cu a IV-a, a VII-a – cu a VI-a, a IX – cu a VIII-a. Locurile libere la clasa respectivă vor fi completate cu elevi din alte clase.

6. Elevii scriu la subiectele de concurs 2 ore din momentul cind au primit problemele si explicatiile de rigoare. Timpul eventual ramas pînă la ora 12.00 va fi utilizat pentru analiza problemelor.

7. Corectura va avea loc incepind cu ora 12.30.

8. Vom plasa pe site rezultatele pentru a fi popularizate catre ora 17.00. Poate și mai devreme. Nu mai tîrziu. Premierea va avea loc luni, ora 16.00 in sala de Conferinte a Directiei generale, str. Dosoftei, 99. Informatia respectiva va fi scrisa pe tabla la fiecare clasa si pe fiecare foaie cu subiectele.

O zi buna. Doamne ajuta. Cu respect Tamara Curtescu – Marinciuc.

Categories: NOUTĂŢI