VALORILE ICAR

Noi nu vă rezolvăm problemele…
Noi vă ajutăm să le identificați, să găsiți soluția optimală, pentru oricare… 
Noi învățăm copilul Dvs să fie competitiv nu în detrimentul colaborării, îl învățăm să învețe din toate, să nu aibă frică de o problemă altfel, ,,..de care n-am făcut la școală”.

VIZIUNEA ICAR
Cu sprijinul părinților și al comunității ICAR orice copil are posibilitatea să-și realizeze propriul potențial, să-și dezvolte aptitudinile și să devină un membru proactiv al societății.

MISIUNEA ICAR
Contribuim la dezvoltarea unei societăți puternice, competitive prin oferirea de servicii educaționale permanente copiilor care manifestă interes pentru activitățile de matematică competitivă, părinților, cadrelor didactice, profesori și învățători, care activează cu aceștia.

ICAR PROMOVEAZĂ
Respect pentru personalitatea copilului cu interesele și aptitudinile lui, respect pentru dreptul de a fi altfel, educarea matematică diferențiată și individualizată, acces la educație de calitate în funcție de interes.

ECHIPA ICAR
Profesori competenți, cu diferită vârstă, experiență de viață, întruniți de valori comune, viziune, faptul că au fost cândva și ei elevi cu aptitudini pentru matematică. Și nu doar atât – oameni cu atitudine, cărora le pasă…

 

PROIECTELE ICAR
– Invitație la EDUcație, copii cu interes și aptitudini pentru matematică; sâmbetele, ianuarie – mai 2018, matematică competitivă, standardul: rezolvare de probleme, finalitate scontată – comportament proactiv, competențe matematice, competența de a învăța.

 

– Invitație la EDUcație, copii cu dificultăți de înțelegere a matematicii; luni – vineri, ianuarie – decembrie 2018, matematică elementară, standardul: înțelegere, aplicare, finalitate scontată – competența de a învăța.

 

 

– Lunarul ,,Leonardo la Chișinău”, elevi clasele V-a – a XII-a, 1 – 31 martie 2018, interdisciplinaritate, standardul: rezolvare de probleme, finalitate scontată – comportament proactiv, competențe de comunicare, competența de a învăța.

– Calendar de emoții, februarie – decembrie 2018, copii 5-7 ani, interdisciplinaritate, standardul: aplicare, situații integrate, finalitate scontată – comportament proactiv, competențe de comunicare, competența de a învăța.

 

 

– Fereastră deschisă către viață, iunie – august 2018, matematică, interdisciplinaritate, standardul: aplicare, situații integrate, finalitate scontată – comportament proactiv, competențe de comunicare, competența de a învăța.

 

– ALTAIR 2018, iunie – august 2018, matematică, interdisciplinaritate, standardul: situații integrate, finalitate scontată – comportament proactiv, competențe de comunicare, competența de a învăța, convivialitate.

Categories: NOUTĂŢI