Stimate colege, stimați colegi Profesori ICARieni, bună seara.
S-aveți o iarnă plină de zăpadă, frumoasă, să nu-i simțiți frigul, să jinduiți lumina sărbărilor nu doar de dragul cadourilor și să aveți soba caldă lângă care să stați când veți simți nevoile dând ghes!
Așa deci, nu e joi, dar timpul trece și vreau să conturez ce ne așteaptă în această lună, ultima din an și ultima din sesiunea de toamnă (zău așa, și noi ca parlamentarii!)
1. A început achiziționarea abonamentelor pentru sesiunea ianuarie – mai (semestrul II). Vă rog, pierdeți câteva minute din activitate, verificați abonamentele, amintiți-le copiilor că este important să le poarte cu ei, ca să nu avem grupele suprapopulate, duceți contul – delicat, frumos dar hotărât. N-o să fac mare descoperire dacă o să spun că unii copii sunt fără abonament, iar ei care-l au – nu au loc în sală; asta o calific ca lipsă de respect pentru coplegi și pentru noi!
2. 15 decembrie e ziua Turnamentelor de Crăciun. Vă rog expediați toate subiectele cu soluții dnei Larisa Sali, care, revăzându-le le expediază înapoi; le multiplicăm și așteptăm cu 10-15 copii în plus. Credeți-mă, e o favoare faptul că avem doritori noi, mulți sau puțini – e altă întrebare, oricum, le faceți loc la toți, participare să fie în condiții echitabile.
3. Corectura va avea loc in aceiasi zi, traditional popularizăm rezultatele pe site către ora 19.00. 
4. Rodica, te rog ia asupra ta machetul diplomei, Violeta vezi daca avem suficiente foi pentru diplome! Rodica și Vladimir, vă rog sa multiplicați diplomele, numărul și tipul lor după grad le voi preciza in lista cu rezultatele publicate.
5. 22 decembrie e ziua când facem premierea elevilor cu performanță. Angela Ostrovan, Nelu, vă rog să aveti grijă să pregătiți ciocolate de la Bucuria, e rând mare de sărbători, deaceea mergeți din timp după modelul ultimelor turnamente, deci, ciocolate pentru premianți. Nu uitati de factură!
6. ATENȚIE, ziua de 22 decembrie e mare, respectiv, nu ia sfârșit aici. Am anumite temeri că mai târziu nu ne vom vedea în componență deplină, deaceea Consiliul de Administrație Vă invită cu respect și mult drag toți grămadă și copiii noștri. Elena Rusu, te rog, precizează lista membrilor companiei noastre.
7. Deci, 22 decembrie, ora 14.00 la Centrul ICAR. REPET: e invitația din partea casei, ce vă privește, pregătiți fiecare un cadou prietenului anonim, un mesaj frumos pentru noi în anul 2019 și, desigur, precizarea: prin ce-a fost deosebit pentru fiecare anul 2018?
8. ATENȚIE: Moș Crăciun s-ar putea să treacă pe la noi, dacă nu încurcă drumurile cumva! Vă rog să precizați numele copiilor cu care veniți la sărbătoare. Tatiana Pribega, te rog fă lista și concretizează sâmbătă toate numele.
9. Dragi colegi, mulțumesc din partea Dvs, a mea personal celor care au contribuit cel mai mult la realizarea Concursurilor din această lună: dnei Violeta Popovici-Bujor și dlui Ion Botnari. Toată recunoștința, stimați colegi obosiți, dar plini de inspirație. Pregătiți ghetuțele, poate trece Moș Nicolae și pe la casele voastre, sau poate și la casele noastre, a tuturor…
10. Vă rog mult, verificați la timp listele, ziua de 22 poate fi importantă și în alt sens: mai avem sau nu locuri disponibile. Nu uitați, după Anul Nou se formează pentru a face ață solicitărilor multiple și foarte insistente încă o grupă de a I-a, a II-a, a III-a, incă una de a IV-a, încă una de a V-a și încă una de a VI-a.
11. Dac-ați ajuns cu cititul până aici – sunteți bravo și vă cuprind!
Seara cât mai liniștită, așteptări frumoase celor care au ce aștepta…
Mai avem lucruri de discutat, unele frumoase și inspirante, altele – pentru a trage niște concluzii.
P.S. La Yaremche vom merge altă dată, pe timp de liniște și pace.
Pace vouă și Seara cât mai liniștită lângă cei dragi.
Cu respect Tamara Curtescu-Marinciuc

Categories: NOUTĂŢI