Aflati costul lunar / anual al unei mașini

Costurile asociate cu deținerea mașinii

Unele costuri de deținere a mașinii sunt mai evidente decât altele, dar pot exista modalități de a minimiza aceste costuri. Dacă vă cumpărați prima mașină sau doriți doar o informare cu privire la ceea ce presupune deținerea unei mașini, iată câteva lucruri de luat în considerare.

Cum să economisești la proprietatea mașinii

Deși costul deținerii unei mașini poate fi ridicat, proprietarii pot lua măsuri pentru a ține sub control cheltuielile.

  • Cumpărați o asigurare auto mai ieftină: unele companii de asigurări sunt cunoscute pentru că oferă tarife mai ieftine decât altele, așa că obținerea și compararea cotațiilor de la mai mulți furnizori poate fi o mișcare inteligentă.
  • Refinanțați-vă împrumutul auto: Unele împrumuturi auto pot fi refinanțate la o rată mai mică. Poate fi înțelept să verificați și să vedeți dacă există o rată mai mică disponibilă, mai ales dacă piața s-a schimbat de când a fost achiziționat vehiculul.
  • Consolidați călătoriile de conducere: cu cât conduceți mai mult mașina, cu atât va necesita mai multă întreținere. Ar putea fi o idee bună să consolidați sarcinile într-o singură călătorie, să faceți mașina cu prietenii și vecinii și să căutați opțiuni alternative de transport public local.
  • Întreține-ți mașina: când vine vorba de costurile de reparație a vehiculelor, cea mai bună apărare este o ofensă bună. Întreținerea de rutină efectuată poate ajuta la prevenirea costurilor mai mari de reparații pe drum. Detectarea din timp a problemelor poate reduce adesea costurile de reparație.

Când este timpul să înlocuiți o mașină?

Vehiculele nu durează pentru totdeauna, ceea ce înseamnă că la un moment dat va trebui să le înlocuiți pe ale dvs. În timp, întreținerea poate deveni imposibil de gestionat sau mașina ar putea să nu mai fie potrivită pentru stilul tău de viață. Iată câteva situații de luat în considerare atunci când vă gândiți dacă este sau nu timpul să înlocuiți o mașină.

Completați toate câmpurile din această secțiune și rezultatele vor apărea sub acest formular.
Install the icar application on your device to get the best experience